a-ballonnen-tafeldecoratie

Bat Mitswa de hallenstudios in Amsterdam

Tafeldecoratie met grote helium Folieballonnen
3ft. ballonnen gevuld met lucht hangend aan de trussen
3ft. ballonnen gevuld met lucht hangend aan de trussen
Tafeldecoratie met 3 stuks 3ft. ballonnen gevuld met helium
Tafeldecoratie met 3 stuks 3ft. ballonnen gevuld met helium

Wij blijven open!

Beste klant,

Graag willen we u informeren over onze werkwijze tijdens de nieuwe Corona maatregelen. We mogen gewoon bij u komen bezorgen en ook bestellen en afhalen behoort tot de mogelijkheden. Neemt u gerust contact met ons op via mail: info@a-ballonnen.nl of telefoon: 0172-506440 Eduard 06-10881377 of Trudy 06-19658863. Op onze website staat maar een klein deel van onze ballonnencollectie dus aarzel niet om iets te vragen! Als groothandel kunnen we zakelijke klanten op ons bedrijf blijven ontvangen.

Met vriendelijke groet,
Eduard en Trudy.