20170131_160043-1030x773

Ballonnen Oscars in Krasnapolsky Hotel in Amsterdam

[av_one_half first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”]
[av_textblock size=” font_color=” color=”]

Ballonnen Oscars in Krasnapolsky Hotel in Amsterdam

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Een mooie en leuke opdracht voor ballonnen Oscars in het Krasnapolsky Hotel in Amsterdam.

Liefst een beetje groot kregen we mee, dacht dat dat wel

aardig gelukt was.
[/av_textblock]
[/av_one_half]

[av_one_half min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”]

[av_gallery ids=’5716,5715,5714′ style=’big_thumb’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’3′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’]

[/av_one_half]

Wij blijven open!

Beste klant,

Graag willen we u informeren over onze werkwijze tijdens de nieuwe Corona maatregelen. We mogen gewoon bij u komen bezorgen en ook bestellen en afhalen behoort tot de mogelijkheden. Neemt u gerust contact met ons op via mail: info@a-ballonnen.nl of telefoon: 0172-506440 Eduard 06-10881377 of Trudy 06-19658863. Op onze website staat maar een klein deel van onze ballonnencollectie dus aarzel niet om iets te vragen! Als groothandel kunnen we zakelijke klanten op ons bedrijf blijven ontvangen.

Met vriendelijke groet,
Eduard en Trudy.