20170131_160043-1030x773

Ballonnen Oscars in Krasnapolsky Hotel in Amsterdam

[av_one_half first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”]
[av_textblock size=” font_color=” color=”]

Ballonnen Oscars in Krasnapolsky Hotel in Amsterdam

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Een mooie en leuke opdracht voor ballonnen Oscars in het Krasnapolsky Hotel in Amsterdam.

Liefst een beetje groot kregen we mee, dacht dat dat wel

aardig gelukt was.
[/av_textblock]
[/av_one_half]

[av_one_half min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”]

[av_gallery ids=’5716,5715,5714′ style=’big_thumb’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’3′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’]

[/av_one_half]

Aangepaste openingstijden

Beste klanten,

Het is tijd om de vingers rust te gunnen, daarom zijn we gesloten van dinsdag 19 juli t/m maandag 1 augustus 2022

U bent weer van harte welkom vanaf dinsdag 2 augustus 2022.