Ballonnenhart op gras 1

14 Februari Valentijnsdag

De dag waarop geliefden elkaar EXTRA aandacht geven met bijvoorbeeld ballonnen. Deze dag bestaat al sinds het jaar 496, toen Paus Gelasius 14 februari uitriep tot de dag van de Heilige Valentijn.

Nu 1525 jaar later in 2021 is aandacht voor de liefde extra belangrijk (#doeislief) en wat is er dan leuker om een helium ballon, een ballonnenboeket of een andere creatie van ballonnen te laten bezorgen of deze op afspraak op te halen bij onze winkel. In onze webshop staan diverse keuzes voor een bubble, folie of latexballon maar we hebben nog meer keuze, dus staat de juiste ballon of samenstelling van meerdere ballonnen er niet bij, bel of mail ons!

Wij blijven open!

Beste klant,

Graag willen we u informeren over onze werkwijze tijdens de nieuwe Corona maatregelen. We mogen gewoon bij u komen bezorgen en ook bestellen en afhalen behoort tot de mogelijkheden. Neemt u gerust contact met ons op via mail: info@a-ballonnen.nl of telefoon: 0172-506440 Eduard 06-10881377 of Trudy 06-19658863. Op onze website staat maar een klein deel van onze ballonnencollectie dus aarzel niet om iets te vragen! Als groothandel kunnen we zakelijke klanten op ons bedrijf blijven ontvangen.

Met vriendelijke groet,
Eduard en Trudy.