Decoraties

Voor grote en kleine decoraties bent u bij A-Ballonnen aan het juiste adres. Service en flexibiliteit zijn hierbij belangrijk om van uw wens iets moois te creëren.

De ballonnen die gebruikt worden voor decoraties zijn van het merk Qualatex die gezien worden als de rolls-royce van de ballonnen.

Ze zijn vervaardigd van 100% natuurlatex en zijn VOLLEDIG BIOLOGISCH AFBREEKBAAR. Vaste vormen en een grote verscheidenheid aan formaten en kleuren. Qualatex ballonnen hebben een langere zweeftijd en klappen minder snel. Bovendien is de kleurstabiliteit van een hoog niveau.

Wat onze klanten zeggen...

Ik wil jullie nog even bedanken voor de fijne en goede service. Wat was de ballon geweldig! Iedereen heeft ervan genoten. Ik ga jullie in gedachten houden voor volgend feestje
Z.Witteman

Wij blijven open!

Beste klant,

Graag willen we u informeren over onze werkwijze tijdens de nieuwe Corona maatregelen. We mogen gewoon bij u komen bezorgen en ook bestellen en afhalen behoort tot de mogelijkheden. Neemt u gerust contact met ons op via mail: info@a-ballonnen.nl of telefoon: 0172-506440 Eduard 06-10881377 of Trudy 06-19658863. Op onze website staat maar een klein deel van onze ballonnencollectie dus aarzel niet om iets te vragen! Als groothandel kunnen we zakelijke klanten op ons bedrijf blijven ontvangen.

Met vriendelijke groet,
Eduard en Trudy.